ΟΜΑΔΑ

                                    Στέλιος Παπαθανασόπουλος

Καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκδώσει πολλά επιστημονικά άρθρα και  βιβλία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάμεσά τους, Η δύναμη της τηλεόρασης (1997), European Television in the Digital Age (Polity, 2002), Πολιτική και ΜΜΕ: η περίπτωση της Νότιας Ευρώπης (Καστανιώτης, 2004), Η Τηλεόραση στον 21ο Αιώνα (Καστανιώτης, 2006), Communications Policy: theories and issues (με Ralph Negrine Palgrave, 2010), Media Perspectives for the 21st century (επιμ., Routledge, 2011), και European Media (με Ralph Negrine, Polity 2011).

                                    Ηλίας Αθανασιάδης

Kάτοχος διδακτορικού στην Επικοινωνία από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Arts) στη Μαζική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Leicester (Centre for Mass Communication Research) και είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και στο Νew York College-Empire State College, State University of New York (International programs: Greece, Lebanon). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στα νέα μέσα επικοινωνίας και την ιδιωτικότητα, τη δεοντολογία στα μέσα επικοινωνίας και την πολιτική επικοινωνία. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας σε ευρωβουλευτές, βουλευτές, οργανισμούς καθώς και σε think tank. Eίναι υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

                                        Αχιλλέας Καραδημητρίου

Κάτοχος Διδακτορικού στην Πολιτική & Οργάνωση της Τηλεόρασης από τοKaramitsos (2) Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (με Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών). Στο ίδιο τμήμα έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές του σπουδές (Πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ) και έχει ειδικευθεί στην τηλεόραση, κατέχοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master of Arts in Television Studies του University of Wales-Aberystwyth (με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης). Είναι επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει διδάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης Κωστής Παλαμάς του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (BA Media Production: Journalism, σε συνεργασία με το Queen Margaret University του Εδιμβούργου) καθώς και σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (στην ειδικότητα Δημοσιογραφίας: Συντακτών και Ρεπόρτερ). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην οργάνωση και πολιτική του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου καθώς και στην εξέλιξη των νέων Μέσων επικοινωνίας.                      

                                   Ιουλία Ντάγκα

Είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Επικοινωνίας  και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτορική της έρευνα επικεντρώνεται στα νέα τηλεοπτικά μέσα στην Ελλάδα. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας και Πολιτισμού με ειδίκευση Επικοινωνία και Ψυχολογία στα ΜΜΕ. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια της ΕΕΤΤ και του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάριο του London School of Journalism και έχει διδάξει στο Τμήμα δημοσιογραφίας της ιδιωτικής σχολής του ομίλου ΑΝΤ1.

 

                                 Ηλιάνα Γιαννούλη

Δημοσιογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές με ειδίκευση τις Ευρωπαϊκές Επικοινωνίες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΕΡΤ και στο ειδησεογραφικό site newstime.gr.

 

                         

                                    Μαρία Κωστάλα

MK - CopyH Μαρία Κωστάλα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα καθώς και του Μεταπτυχιακού προγράμματος Πολιτική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες του ιδίου Πανεπιστημίου. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στις αναπαραστάσεις κοινωνικών ζητημάτων στα μέσα ενημέρωσης, στην επικοινωνία της υγείας καθώς και στην πολιτική επικοινωνία. Έχει εργασθεί ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε γραφείο Τύπου Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υλοποίηση και εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σε οργανισμούς με στόχο τη διασφάλιση της συνεχούς καταλληλότητας, αποτελεσματικότητας και βελτίωσης της λειτουργίας τους (ISO 9001:2008).

 

                                            Κική Μαργαρίτη 

foto (2)Η Κυριακή Μαργαρίτη είναι δημοσιογράφος και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και συγκεκριμένα στο ειδησεογραφικό portal www.in.gr.  Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s